Afio mai i le matou '' upega tafaʻilagi.

E afaina le hydroxypropyl methylcellulose i le tino o le tagata? O le a se mea e tatau ona ou uaʻi atu i ai?

Ole Hydroxypropyl methylcellulose e le afaina ai le tino o le tagata, o le hydroxypropyl methyl cellulose e saogalemu ma e le oona, e mafai ona faʻaaogaina o se mea faʻaopopo meaʻai, leai se vevela, ma e leai se mea e faʻatupu ai le paʻu ma i luga o le mukosa. E masani lava ona manatu o se sefe saogalemu i aso uma ma faʻatagaina i le 25mg / kg, mea e puipui ai meafaigaluega e tatau ona fai i le taimi o taotoga.

O loʻo faʻasusu fafine i le taimi e faʻaogaina ai le vailaʻau, ma e leai foʻi ni faʻalavelave na lipotia mai i pepe. Ole mea lea, e leai ni faʻaiʻuga faʻapitoa mo fafine maʻitaga. O le faʻaaogaina o le hypromellose i tamaiti e le mafua ai le sili atu o le leaga o tali pe a faʻatusatusa i isi tausaga tausaga, o lea e mafai ai e tamaiti ona faʻaaogaina lenei oloa i le polokalame lava e tasi e pei o tagata matutua.

fgh

Faʻalautelega faʻamatalaga

Uiga o hydroxypropyl methylcellulose

1. O le maualuga o le maualuga o le polymerization o le cellulose ether, o le tele o lona mamafa moli, ma o le maualuga o le viscosity o le vai vaifofo.

2. O le maualuga o le taumafaina (poʻo le faʻatosina) o le cellulose ether, o le maualuga foi o le viscosity o lona vai vaifofo. Ae ui i lea, faʻalogo i le filifilia o se talafeagai meaʻai i taimi o talosaga e aloese ai mai le soona taumafaina ma aʻafia ai le galuega o sima ma sima. uiga

3. E pei lava o le tele o suavai, o le viscosity o le cellulose eter fofo o le a faʻaitiitia i le faʻateleina vevela, ma o le maualuga o le faʻatusatusaina o le cellulose eter, o le sili atu le aafiaga o le vevela.

4. Hydroxypropyl methylcellulose fofo e masani lava o se pseudoplastic tino, lea ei ai le meatotino o valevale faʻamalu. O le maualuga o le vavaeʻese fua faatatau i le taimi o le suʻega, o le maualalo o le viscosity. O le mea lea, o le tuʻufaʻatasia o le sima o le a faʻaititia ona o le malosi i fafo, lea e fesoasoani i le valuina fausiaina o le sima, ma mafua ai le sima maua uma lelei gaioiga ma cohesiveness.

O le vaifofo hydroxypropyl methylcellulose o loʻo faʻaalia ai foliga vaʻaia o Newtonian pe a maualalo le faʻatusatusaga ma e laʻititi le viscosity. A faʻateleina le faʻatosinaina, o le tali e faʻasolosolo ona faʻaalia foliga pseudoplastic suavai, ma o le maualuga o le faʻasologa, o le sili atu ona manino o le pseudoplasticity.


Taimi Post: Mar-11-2020
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • youtube